Леся Никитюк показала свою “галявину ” на грудях: занадто волохата

Найбільш довгонога ведуча України опублікувала у себе в Інстаграм несподіваний смішний знімок.

Телеведуча шоу “Ле Маршрутка” і екс-особа найпопулярнішою в світі тревел-програми “Орел і Решка” Леся Никитюк осоромилася черговим знімком. Вона повинна була виглядати ефектно і стильно, але замість цього нарвалася на критику і насмішки з боку шанувальників. А все це через топа з відкритими плечима, який повністю укритий штучними пір’ям.

Леся показала фото, яке не може не розсмішити

У коментарях прихильники навіть написали, що вона “схожа на курку”. Хоча справжні цінителі відзначили – це просто стильний одяг, яка добре поєднується з широкими джинсовими шортами, які наділу Леся. Леся Никитюк ніяк не відреагувала ні на критику, ні на компліменти з боку фоловерів. Підписала свій знімок дуже стримано і багатозначно: “Магічний вечір” (англійською мовою). Що ж мала на увазі довгонога красуня? Можливо, у неї з’явився залицяльник, для якого вона так вирядився на романтичний вечір.

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.