Чим годують у СІЗО №5, де сидить засуджений Єфремов: пекінська качка, апельсини – не гірше ресторану

СІЗО №5 "Водник " в Москві - одне з кращих в Росії. Як там "сидиться " засудженої зірці і іншим порушникам закону.

Ніхто б і не поцікавився умовами, в яких тримають ув’язнених і засуджених в московському СІЗО №5, якби туди не відправили Михайла Єфремова до розгляду апеляції по його справі.

Як виглядають камери, їдальня, спортмайданчик і навіть каплиця в СІЗО – фото тут .

Їдальня в СІЗО №5
Їдальня в СІЗО №5
У СІЗО є спортивний майданчик і каплиця, де по неділях проводять служби
У СІЗО є спортивний майданчик і каплиця, де по неділях проводять служби

Зараз Єфремов вже в новій камері. Його співкамерники – всі з тих, хто вперше. Є за ДТП, є за незаконний перетин кордону, один хлопець за наркотики.

Єфремов з сусідами по камері
Єфремов з сусідами по камері

Михайло, судячи з усього, цілком задоволений всім. І навіть попросив відправити його в в колонію в Чувашії – звідти його предки.

Умови стандартні – сніданок (каша або яєчня), обід – борщ або суп, друге – гарнір, м’ясне (рибне) блюдо, салат, компот, булочка.

(Ремарка – третина росіян не можуть собі дозволити такий обід).

Ну і вечеря. Неважливо що дають. Важливим є те, що кожен в СІЗО за свої гроші може собі замовити окреме меню. Наприклад, курку в апельсинах, або качку по-пекінськи. Повірте, Михайло Єфремов може собі навіть у в’язниці дозволити більше, ніж ви на курорті, на який збирали цілий рік.

Загалом, за Єфремова можна не переживати.

Але, швидше за все, справа буде переглянута. Є вже дуже багато доказів, що за кермом джипа був не він. Це просто для роздумів.

Але Єфремов – Чоловік, він свою жінку захищатиме до останнього. І якщо адвокати і тепер облажаються – буде сидіти, а ми – дивитися тюремні вистави.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.