Юлію Висоцьку помітили на пляжі в компанії імпозантного чоловіка: муза Кончаловського розважається з іншим

Відому російську актрису і телеведучу Юлію Висоцьку помітили на пляжі разом з імпозантним чоловіком. На подив шанувальників, мова йде не про Андрія Кончаловського.

Варто сказати, що на самому початку в їх шлюб ніхто не вірив через 36-річну різницю у віці. Проте їм вдалося створити власний світ, де немає місця заздрості і злостивцям, навіть всупереч нескінченному засудженню з боку оточуючих.

У родині Висоцької і Кончаловського народилися двоє дітей — дочка Марія і син Петро, однак якщо Петю вони виховують, то з Машею все не так просто, адже вже на протязі семи років вони борються за її життя. Горе прийшло в їх дім у 2013-му, коли Андрій не впорався з керуванням автомобіля і потрапив в аварію.

Юлия Высоцкая, Андрей Кончаловский и их дети
Юлія Висоцька, Андрій Кончаловський та їхні діти

Найсильніше в результаті ДТП постраждала саме Марія і зараз вона знаходиться в одному з московських реабілітаційних центрів в стані коми.

Звичайно, ця трагедія позначилася і на батьках дівчинки. Після того, що сталося, вони прийняли рішення не виносити сімейне щастя на публіку, але всього іншого це не стосується. Так, Висоцька регулярно публікує в соцмережах нові фото і відео, чим радує численну армію шанувальників.

Юлія Висоцька
Юлія Висоцька

На цей раз зірка поділилася кадрами фотосесії в сонячній Італії, а точніше — лаштунками того, як це відбувалося. На ролику видно, як Юлія позує і як фотограф допомагає їй своїми підказками.

Пізніше Висоцька також показала результат їх копіткої роботи:

Скриншот из Instagram Юлии Высоцкой
Скріншот з Instagram Юлії Висоцької

У коментарях до публікацій підписники поділилися емоціями від побаченого і, звичайно ж, обсипали знаменитість компліментами:

  • «Вау, яка ви красива!»;
  • «Муза!»;
  • «Нескінченно захоплююся вами»;
  • «Як завжди приголомшливо»;
  • «Юлія, від вас не відірвати очей!».
Юлия Высоцкая
Юлія Висоцька

Втім, з усім сказаним важко не погодитися, адже героїні статті йде вже 48-й рік, хоча по ній так і не скажеш. Андрію Кончаловському несказанно повезло з такою чарівною дружиною!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.