Вєрка Сердючка розпилу пляшку горілки із Зеленським: “Він сам приніс “

Оскільки чинний президент України раніше був тісно пов'язаний з шоу-бізнесом, то у нього залишилося багато зв'язків і "скелетів " в шафі.

Ці темні сторони періодично спливають. Так, наприклад, Вєрка Сердючка, він же Андрій Данилко, розповів як випивав алкогольні напої та Володимиром Зеленським. Таку резонансну заяву Данилко зробив в ефірі “Світського життя ” на телеканалі “1 + 1 “.

Андрій Данилко та Володимир Зеленський
Андрій Данилко 

 

За словами Сердючки, все відбувалося в готелі після чергового концерту, коли Володимир Олександрович Зеленський був ще лідером гумористичного шоу “Квартал 95 “. Він же приніс разом з собою пляшки гарній холодної горілки, яку вони і випили на двох. Сценічна мама Вєрки Сердючки в цій точці історії іронічно скрикнула: “Хіба одна пляшка горілки? “, Що натякає на те, що там дійсно була не одна пляшка.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.