Наташа Корольова вперше прокоментувала зради Тарзана після того, як побачила його листування з коханкою

Вчора в мережі з'явилося листування Сергія Глушка з коханкою і нарешті Наташа Корольова вперше прокоментувала зради свого чоловіка Тарзана. Співачка вирішила прояснити ситуацію для шанувальників.

Уже не перший день публіка обговорює інцидент, що стався в будинку героїв статті. Йдеться про крадіжку дорогоцінностей на суму 5 мільйонів рублів (майже 1,9 млн гривень) і трьох тисяч євро.

Все сталося, коли виконавиця вирушила на курорт, а танцюрист вирішив розважитися і запросив до себе двох молодих дівчат. Ті скористалися ситуацією і обчистили сімейство Корольової і Тарзана, поки той солодко спав.

Наташа Королева и Сергей Глушко
Наташа Корольова і Сергій Глушко

Судячи із заяв різних видань, однією з тих, хто обікрав дім знаменитостей, стала 28-річна коханка Сергія Анастасія. Її адвокат впевнений, що звинувачення висунуті виключно на грунті ревнощів, адже ніякої крадіжки не було, а Наташа давним-давно в курсі відносин чоловіка.

Наташа Королева (скриншот из интервью певицы для PEOPLETALK)
Наташа Корольова (скріншот з інтерв’ю співачки для PEOPLETALK)

Громадськість з нетерпінням чекала офіційних коментарів зіркової пари, оскільки довгий час вони мовчали, хоча при цьому ділилися кадрами спільного морського відпочинку.

Нарешті артистка привідкрила завісу і в інтерв’ю PEOPLETALK пояснила, що ж відбувається в їхній родині:

«Зараз ми прекрасно відпочиваємо в Туреччині з Сергієм. Всією цією справою займаються правоохоронні органи. А те, що пишуть наші всі ЗМІ, те, що придумують, я взагалі не беруся коментувати, тому що я такого абсурду ще не читала. Вся та інформація, яка мусується пресою, не є дійсністю», — висловилася Корольова.

Тарзан, Королева и их сын Архип
Тарзан, Корольова та їх син Архип

Варто сказати, що в шлюбі з Сергієм Глушко співачка живе вже 17 років. Увесь цей час їх пару вважали чи не найміцнішою в усьому російському шоу-бізнесі. У подружжя є 18-річний син Архип, який вирішив піти по стопах матері і зайнявся музикою.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.