59-річна Олена Яковлєва зізналася, що робить пластичні операції у хірурга Гурченко: «Боюся старості»

Російська акторка Олена Яковлєва зізналася, що через страх старості регулярно вдається до пластики. Зірка «Каменської» — частий клієнт у пластичних хірургів і косметологів.

Героїня статті відома телеглядачам за багатьма кінороботами. Особливо варто відзначити фільм «Інтердівчинка», в якому вона зіграла головну роль молодої медсестри Тані Зайцевої, яка підробляє інтимом.

Зараз Яковлєвій вже 59 і вона продовжує зніматися в різних проектах. Нещодавно її запросили в програму «Врятуйте, я не вмію готувати», де вона розповіла, що свою першу омолоджуючу процедуру зробила в 39. Це була блефаропластика — корекція повік і зони навколо очей.

Елена Яковлева на шоу Отара Кушанашвили «Спасите, я не умею готовить»
Олена Яковлєва на шоу Отара Кушанашвілі «Врятуйте, я не вмію готувати»

Результат операції так їй сподобався, що вже тоді артистка знала, що звернеться до професіоналів ще не раз. Наступного разу Олена зважилася на омолодження в 41:

«Зробила кругову підтяжку обличчя у дуже хорошого лікаря, який робив операції ще в радянські часи. Він робив підтяжку Людмилі Гурченко».

Олена Яковлєва
Олена Яковлєва

Крім хірургічних втручань, Яковлєва не відмовляється і від уколів краси:

«Так, боюся старості. Легко ставлюся, але все одно боюся. Мені здається, що кожна людина боїться», — зазначила актриса.

Судячи з усього, зірка відкрита до експериментів як в кіно, так і реальному житті. Не так давно вона змінила зачіску, зробивши коротку модну стрижку зі рваною чолкою та подовженим волоссям з боків.

Новая стрижка Елены Яковлевой
Нова стрижка Олени Яковлєвої

Проте від звичного блонда Олена не відходить. Втім, шанувальники вже звикли бачити її з таким кольором, до того ж він, безсумнівно, їй пасує.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.