Ольга Сумська сфотографувалася в чому мати народила: 54-річна актриса здивувала сміливими кадрами

Відома українська актриса Ольга Сумська опублікувала нові фотографії в своєму мікроблозі і викликала бурю обговорень в Мережі.

Ольга Сумська – одна з найпопулярніших українських актрис театру і кіно. Справжню популярність актриса здобула в 1997 році, коли отримала роль Роксолани в історичному серіалі «Роксолана – полонянка султана». Фільмографія Сумської досить обширна. Актриса зіграла більше 90 ролей в театрі і кіно.

Сумська взяла участь у проекті “Анти Ейджизм. Вік не має значення “

Ольга Сумська активно веде свій мікроблог в Інстаграмі і часто ділиться зі своїми шанувальниками фотографіями зі зйомок і особистими, сімейними кадрами. Цього разу Ольга опублікувала досить сміливі знімки, де постала в оголеному вигляді.

Автором знімків є фотограф Trisha, яка фотографує українських зірок без одягу в рамках проекту “Анти Ейджизм. Вік не має значення “. Ольга Сумська вирішила взяти участь в цьому проекті і показати, що жіночність та сексуальність з віком не згасає, а розквітає новими барвами.

Ольга Сумська в проекті "Анти Ейджизм. Вік не має значення"
Ольга Сумська в проекті “Анти Ейджизм. Вік не має значення”

Варто зазначити, що фотографії вийшли дуже ніжними, жіночними і зовсім невульгарні. Це відзначили і шанувальники актриси, засипавши її хвалебними коментарями. «Не можу підібрати слів, ви дуже красива жінка», «Яка краса! Ви просто вражаєте! »,« Неймовірно красиві фотографії », – оцінили знімки фоловери.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.