Прилучний любить блондинок: Мирослава Карпович з “Татусеві дочки” пародіює Агату Муценіеце

Нещодавно стало відомо, що актор Павло Прилучний переїхав в будинок Мирослави, і тепер вони живуть в цивільному шлюбі.

Мабуть, щоб привернути до себе Павла, Мирослава не відкидали будь-які методи. Так, вона вирішила відмовитися від образу брюнетки, і перетворилася в блондинку. Шанувальники відзначають – це все для того, щоб бути схожою на колишню дружину Паші Агату Муценіеце.

Фото свого перетворення Мирослава виклала в Інстаграм-акаунті з посиланням на майстра-перукаря

Мирослава Карпович стала блондинкою: вирішила міняти своє життя кардинально
Мирослава Карпович стала блондинкою: вирішила міняти своє життя кардинально

Нагадаємо, в цьому році одним з найнесподіваніших розлучень стало розлучення Павла Прилучний і Агати Муценіеце. Найцікавіше те, що вже через кілька тижнів зірку “Мажора ” помітили в компанії актриси з ситкому “Татусеві дочки “. Її ж і звинуватили в тому, що та нібито “розлучниця ” і повела чоловіка з сім’ї.

Мирослава Карпович і Павло Прилучний, нове фото
Мирослава Карпович і Павло Прилучний, нове фото

Сама Мирослава не коментувала цю подію і його причетність до нього. В одному з інтерв’ю лише зазначила, що вона не виставляє на публіку своє особисте життя, і не хоче відповідати ні на які питання. Незабаром вона закрила свій Інстаграм-профіль від коментаторів, які ображали актрису і спамили все її записи.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко вразила округлим животиком у супер обтислій сукні: можливо вагітна вчетверте? (ФОТО)

Материнство — одне з тих багатогранних понять, яке стає невичерпним джерелом щастя для багатьох жінок. Навіть для тих, хто вже має кількох дітей і перетнув 40-річний вік, навіть коли в країні війна.

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.