Тарзан попав! Коханка пред’явила публіці вагітний живіт. Що скаже Наташа Корольова?

Якась Анастасія, яку вже звинуватили в тому, що вона руйнує сім'ю Тарзана і Корольовою, блиснула округлим животом.

Останні кілька днів в мережі активно обговорюють коханок Тарзана, які, під час відсутності Наташі Корольової, винесли з будинку немаленьку суму грошей. Зараз скандал, ніби як, вірш, але з’явилися інші обставини – коханка Тарзана виявилася вагітною.

Наташа Корольова в шоці від того, що Тарзан зраджував їй на стороні і зробив дитину

Вагітна коханка Тарзана
Вагітна коханка Тарзана

Цей шок не дає їй виступити на публіці. Зараз вона поки відмовляється від коментарів, адже до останнього не вірить в те, що відбувається.

Друзі сім’ї стверджують – це все обман і маніпуляції, адже Сергій Глушко ніколи б не змінив своїй дружині. Також уточнюють, що у цій Анастасії, яку приплутати за зрадою, є акторську освіту, тому у неї дуже легко вийде обвести навколо пальця кого завгодно.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.