Віра Брежнєва натякнула на розлучення з Костянтином Меладзе: Еріка Герцег чекає не дочекається

Екс-солістка групи «ВІА Гра», а тепер сольна співачка Віра Брежнєва натякнула на можливе розлучення зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе. Пара у шлюбі вже 5 років, але роман між ними почався ще задовго до весілля.

Ні для кого не секрет, що героїв статті звела саме робота — їхні шляхи перетнулися цілих 17 років тому. Тоді Віра пройшла кастинг в музичний проект Костянтина, де все і почалося.

Не можна не відзначити, що досить довгий час вони обидва були зайняті — Брежнєва була заміжня за бізнесменом Михайлом Кіперманом, а Меладзе був одружений на матері трьох його дітей Яні Сумм. Нарешті в 2015-му закохані розставили всі крапки над і, таємно зігравши весілля, після чого їх представники офіційно підтвердили цю новину.

Вера Брежнева и Михаилом Киперманом и Константин Меладзе с Яной Сумм
Віра Брежнєва і Михайлом Кіперманом і Костянтин Меладзе з Яною Сумм

З тих пір здавалося, що в їхній родині все ідеально, проте в мережі ще в минулому році почали з’являтися чутки про те, що продюсер закрутив роман з новою підопічною — молодою блондинкою Ерікою Герцег, яка стала учасницею «ВІА Гри».

Пізніше Віра заявила, що ні про яке розлучення і мови не йде, адже між подружжям все в порядку. При цьому багато хто до цих пір упевнені — саме вона ініціювала відхід Герцег з групи.

Вера Брежнева и Эрика Герцег
Віра Брежнєва і Еріка Герцег

І ось днями Брежнєва опублікувала у себе в Instagram короткий ролик, де вона позує в білому платті, чорних босоніжках і сонцезахисних окулярах.

Увагу підписників привернув підпис поста:

«В телефоні стільки відео і фото. Стільки спогадів, які спливають, коли ти їх дивишся. Зараз в стані невизначеності перед можливою другою хвилею ці спогади дуже гріють».

Меладзе и Брежнева
Меладзе і Брежнєва

Виходячи з написаного, на такі ностальгічні думки співачку наштовхує ймовірність чергового карантину через пандемію коронавірусу. Однак деякі побачили в словах Віри інший посил, пов’язаний з її шлюбом з Меладзе, а ми подивимося, що ж буде далі.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.