У мережі з’явилося архівне фото Алли Пугачової: розпатлана в купальнику розпиває з горла хмільний напій

Примадонні вже 71, але публіка все з таким же інтересом, що і раніше стежить за її життям. Днями в мережі з'явилося архівне фото Алли Пугачової, судячи з якого ясно одне — молодість співачки була бурхливою.

Артистка радує шанувальників своєю творчістю не один десяток років. Вона з самого дитинства займається музикою, а багато представників шоу-бізнесу вважають Аллу Борисівну цілою епохою в індустрії. З цим важко сперечатися, адже вона зробила неоціненний внесок у розвиток вітчизняної естради.

Алла Пугачева и Максим Галкин
Алла Пугачова і Максим Галкін

Зовсім не дивно, що в мережі щодня створюються все нові і нові фанатські сторінки зірки. Днями в одному з таких акаунтів опублікували фотографію молодої Пугачової, коли вони ще були чорно-білими.

Камера зафіксувала відпочинок знаменитості на пляжі — вона постала в купальнику і сонячних окулярах, розпиваючи прямо з горла пиво.

Звичайно, під знімком тут же зібралось багато коментарів від шанувальників Алли:

  • «Як давно це було, пам’ятає тільки швидкої річки вода…»;
  • «Випадково і здорово»;
  • «Улюблена», — пишуть користувачі.

Зараз Примадонна повністю займається вихованням двійнят Лізи і Гаррі, заради яких вона вирішила залишити велику сцену. Дітлахам вже майже по 7 років і вони нарешті пішли в перший клас.

Люблячі батьки Галкін і Пугачова віддали дітей в Першу Московську гімназію, де річне навчання обійдеться їм в 3 мільйони рублів (1,12 млн грн). За такі гроші учні отримують кращих викладачів, безліч розвиваючих гуртків і особливу систему підготовки.

Лиза и Гарри Галкины
Ліза і Гаррі Галкіни

Крім того, цей навчальний заклад є школою повного дня, тобто дітлахи там знаходяться з самого ранку до 6 години вечора. Завдяки такому режиму школярі можуть робити домашні завдання під наглядом вчителів, що істотно полегшує життя мамам і татам.

Ну і наостанок, в гімназії працює VIP-охорона, так що батьки завжди можуть бути спокійні.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.