Ольга Фреймут хотіла відмовитися від участі в «Танцях з зірками» після коментарів Катерини Кухар

Українська телеведуча і з недавніх пір учасниця шоу «Танці з зірками» Ольга Фреймут хотіла відмовитися від подальшої участі ще після другого ефіру. Не виключено, що вся справа в критиці з боку Катерини Кухар.

Нарешті після двох випусків поза паркету проекту в минулу неділю 13 вересня героїня статті з’явилася в студії. Справа в тому, що головний ревізор країни перехворіла коронавірусом, як і її партнер Ілля Падзіна, причому навіть на лікарняному вони танцювали.

Фокстрот в исполнении Ольги Фреймут и Ильи Падзины
Фокстрот у виконанні Ольги Фреймут та Іллі Падзіни

Хвороба вже позаду і першу повноцінну появу Ольги з хореографом в шоу супроводжувала запальна самба. Як розповіла Фреймут, підготовка номера далася їй дуже нелегко:

«Разом з Іллею працювали над цим танцем 7 днів. Тільки в середу я почала запам’ятовувати послідовність кроків. У четвер вмовляла Іллю відмовитися нашій парі від шоу, щоб не ганьбитися. В ефірі через шок я станцювала лише якийсь ескіз від задуманого».

Ольга Фреймут и Илья Падзина
Ольга Фреймут та Ілля Падзіна

Якраз таки це виступ судді проекту Влад Яма та Катерина Кухар оцінили досить низько, а критику прими-балерини Фреймут не змогла сприйняти спокійно. Кухар сказала, що самба для учасниці як довічне ув’язнення, а її ноги не слухають команд мозку.

Катерина Кухар
Катерина Кухар

В сумі пара телеведучої і хореографа набрала 29 балів з 40 можливих, опинившись четвертою з кінця турнірної таблиці. Судячи з усього, причиною провалу стало зайве хвилювання Ольги:

«Гарний урок: надалі не буду дозволяти страхам паралізувати та полонити мрію», — написала Ольга у себе в Instagram після ефіру.

А ось в коментарях до публікації знаменитість обсипали словами підтримки:

  • «З огляду на те, що вчили всього 7 днів, вийшло дуже гідно!»;
  • «Перші два ефіри були краще, але не здавайтеся, ми в вас віримо!»;
  • «Все було чудово! Ще пару випусків і не буде паралізувати!»;
  • «Класно приму поставили на місце!»;
  • «Видно, що Оля дуже старається, Ілля шикарний! Ви ще всіх здивуєте».

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.