«Весілля Альфонса на мої гроші»: Анастасія Волочкова гостро висловилася про заручини колишнього чоловіка

Скандальна балерина Анастасія Волочкова висловилася з приводу прийдешнього весілля її колишнього обранця Ігоря Вдовіна.

У 2007 році балерина Анастасія Волочкова та бізнесмен Олександр Вдовін зіграли розкішне весілля. Казкове торжество обійшлося подружжю в 1,5 мільйона євро, але незабаром молодята розійшлися. Як виявилося пізніше, Анастасія та Олександр не реєстрували шлюб офіційно, а просто вирішили влаштувати шикарне свято. Дещо колишніх все ж пов’язує – у них є спільна дочка Аріадна.

Весілля Волочкової і Вдовіна
Весілля Волочкової і Вдовіна

Нещодавно нова обраниця Вдовіна Олена Ніколаєва опублікувала в соціальних мережах фотографію з кільцем. Волочкова не змогла пройти повз цієї новини і розповіла все, що думає про свого колишнього коханого і його намір одружитися.

«Весілля Альфонса! Злагода та любов”

Анастасія Волочкова зробила публікацію на своїй сторінці в Інстаграм і розповіла, хто ж насправді Ігор Вдовін.

За словами балерини, з першого дня знайомства з Ігорем він брав у борг величезні суми грошей. Йдеться про мільйони доларів, на які Вдовін жив і містив своїх дружин. Анастасія зізнається, що після народження їхньої дочки, Ігор позичив у неї 3 мільйони доларів і до сих пір не віддав. До того ж Вдовін піарився завдяки імені балерини, що допомогло йому стати бізнесменом. Волочкова називає свого екс-коханого Альфонсом і вважає, що його майбутнє весілля буде зіграно на її ж гроші. Балерина вважає чергові заручини Вдовіна лицемірством і дешевою грою. Варто зазначити, що до Олени Ніколаєвої Ігор Вдовін був одружений тричі.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.