Дружина Комарова Олександра Кучеренко може три хвилини: модель анонсувала участь у новому проекті на ТБ

Поки чоловік катається на мотоциклі по Україні, модель і телеведуча будує свою кар'єру на одному з рейтингових телеканалів.

Олександра Кучеренко в своєму Інста-блозі анонсувала вихід нової програми. Тепер щоранку о пів на дев’яту всі фанати зможуть включити телеканал ICTV, і побачити там Кучеренко в якості ведучої рубрики # 33за3 в програмі “Ранок у великому місті “. Формат досить цікаві і динамічний – в студію запрошують відомих діячів в спорті, шоу бізнесі, бізнесі, політиці та інших напрямках. Їм задають найрізноманітніші питання. Завдання запрошеного гостя – відповісти на 33 питання всього за 3 хвилини. Цікаво? Тоді вмикайте ICTV у будні о 8:30.

Кучеренко вже поспілкувалася з улюбленцем Зеленського Кошовим, Сергієм Притулою, дизайнером Андре Таном і іншими

Олександра Кучеренко в ефірі
Олександра Кучеренко в ефірі

Також в публікації модель Кучеренко запропонувала в коментарях висловити свої побажання з приводу гостей, яких хотілося б бачити в програмі.

Популярне

Схожі статті

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.