66-річний Борис Моісеєв після другого інсульту в критичному стані

Стан здоров'я співака і танцівника Бориса Моісеєва погіршується з кожним днем, колеги про нього забули.

Друг Моісеєва, відомий адвокат Тарама Пухова розповіла, в якому важкому становищі зараз знаменитий артист:

Борис зараз перебуває у вкрай тяжкому стані. Я буквально днями спілкувалася з його близьким другом. Моісеєв прикутий до ліжка, лежить … Ніякого просвіту в стані його здоров’я немає

Борис Моїсеєв в 2019 році
Борис Моісеєв в 2019 році

Жінка стверджує, що Моісеєв буквально зубожів. Всі його заощадження пішли на реабілітацію після першого інсульту в 2010 році. Це допомогло йому повернутися до більш-менш повноцінного життя.

Але навесні 2020 року, в самий розпал карантину у Бориса стався другий інсульт, після якого він ніяк не може оговтатися. Грошей на лікування немає, пенсія у нього мінімальна, ледь вистачає на їжу. Борис перестав платити комуналку.

Борис Моїсеєв в 2019 році в Юрмалі
Борис Моісеєв в 2019 році в Юрмалі

Тамара Пухова помітила, що ніхто із зіркових друзів його не провідує, не допомогли йому навіть рублем або продуктами. А ті друзі, які доглядають за артистом. самі пенсіонери і не можу утримувати його.

Борис Моїсеєв на похоронах Йосифа Кобзона
Борис Моісеєв на похоронах Йосифа Кобзона

У травні Моісеєв вийшов на зв’язок і повідомив ЗМІ, що все це неправда, він не бідує і відчуває себе нормально. Але на думку адвоката, це була просто бравада. Борис Моїсеєв дуже засмучується, що його всі забули. З іншого боку, Андрій Разін, який рідко, але навідує колегу, сказав, що той його не впізнав і тільки коли Разін став розповідати, як вони виступали, Моісеєв згадав, що він артист.

Борис Моїсеєв раніше
Борис Моісеєв раніше

 

 

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.