Олег Винник перетворився на прекрасного принца заради своєї нової блондинки: Таюне засмучена

Український співак Олег Винник перетворився на прекрасного принца, але не заради Таюне, а заради іншої блондинки. Шанувальники не на жарт перелякалися за шлюб зіркового блондина та його бек-вокалістки.

У публіки вже давним-давно немає сумнівів, що Таїсія Сватко і є та сама таємна дружина героя статті. Впевненість в цьому залізна, навіть незважаючи на відсутність будь-яких коментарів щодо сімейного життя від передбачуваного подружжя.

Олег давним-давно прийняв позицію, що артист повинен вміти зацікавити фанатів своєю творчістю, а що відбувається поза сценою — справа особиста.

Таисия Сватко (Таюне)
Таїсія Сватко (Таюне)

Втім, армію вовчиць нічого не зупиняє і вони з жадібністю спостерігають за кожним кроком Винника. Особливо це стосується його участі в «Танцях з зірками».

Виконавець танцює в парі з хореографом Оленою Шоптенко, яка в першому сезоні привела нинішнього президента України Володимира Зеленського до перемоги. Суддя проекту Катерина Кухар навіть пожартувала, що таке ж майбутнє чекає і на Олега.

Олег Винник и Алена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

Звичайно, в підготовці до ефірів герой статті проводить багато часу зі своєю партнеркою. Проте багатьох насторожило те, з якою ніжністю він до неї ставиться, хоча Таюне підтримує їх обох, що має заспокоїти відданих шанувальників.

У минулому випуску Винник на один вечір перетворився на справжнього принца, адже пара Винника та Шоптенко танцювала віденський вальс. Сам він зазначив, що за всією цією красою ховається багато емоцій, а їх з Оленою номер — це міні-спектакль для кожного з глядачів.

Венский вальс в исполнении Олега Винника и Алены Шоптенко
Віденський вальс у виконанні Олега Винника та Олени Шоптенко

Варто сказати, що Олегу доводиться стикатися з критикою суддів шоу, проте його сильно виручає підтримка фанатів. Не виключено, що саме завдяки останній він зможе дійти до фіналу і поборотися за заповітний кубок.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.