Екс-коханець Ані Лорак Мурат показав свою коханку без штанів: такі вигини не кожній під силу

З тих пір, як одіозний Мурат з не вимовним прізвищем зрадив Ані Лорак, у нього з'явилася армія як шанувальників, так і ненависників.

За його сторінкою в Інстаграм стежать кілька десятків тисяч чоловік. Днями він порадував фанатів знімком своєї коханої. Її звуть Лілія, вона з Києва, це поки все, що шанувальникам вдалося дізнатися. Днями Лілія виклала знімки, зроблені під час відпочинку зі своїм турецьким коханцем. Де саме закохані провели час – невідомо.

На знімках шанувальників здивувала гнучкість Лілії, її струнка фігура і довгі ноги

Як виглядає коханка екс-чоловіка Ані Лорак?
Як виглядає коханка екс-чоловіка Ані Лорак?

Деякі шанувальники в коментарях помітили, що вона дуже схожа на співачку Ані Лорак. Можливо, Мурат Налчаджиоглу підсвідомо вибирав дівчину, яка буде нагадувати йому колишню дружину.

Як виглядає коханка екс-чоловіка Ані Лорак?
Як виглядає коханка екс-чоловіка Ані Лорак?

Відзначимо, більше про відносини Мурата й Ані ви можете дізнатися в нашому ексклюзивному відео ролику – Ані Лорак: Головні чоловіки в житті співачки, зрада чоловіка і любов Єгора Гліба.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.