Улюблениця Кіркорова Анастасія Стоцька показала підрослого сина: «Маленький Філіпчик»

Відома співачка і актриса Анастасія Стоцька показала підрослого сина. Шанувальники помітили, що хлопчик дуже схожий на Філіпа Кіркорова, хоча зірка вже не перший рік одружена з іншим.

Незважаючи на те що героїня нашої сьогоднішньої статті народилася в Києві, кар’єру свою вона побудувала в Росії. Її перший вихід на професійну сцену відбувся в 18 років, коли вона зіграла Флер-де-Ліс в мюзиклі «Нотр-Дам де Парі». Якийсь час Настя грала в Московському Театрі Луни, де її і помітив поп-король.

Стоцкая и Киркоров
Стоцька і Кіркоров

У 2002-му колишній чоловік Алли Пугачової став продюсером Стоцької, під керівництвом якого вона записала перші кілька пісень для сольного проекту. На той момент вони зайняли лідируючі позиції в хіт-парадах багатьох радіостанцій.

Зараз артистка займається сім’єю — вона щаслива дружина і любляча мама. Анастасія живе в шлюбі з вірменським бізнесменом Сергієм Абгаряном, пара разом виховує 3-річну доньку Віру і 9-річного сина Сашка.

Анастасия Стоцкая с мужем Сергеем Абгаряном и их детьми
Анастасія Стоцька з чоловіком Сергієм Абгаряном та їхніми дітьми

Публіка неодноразово відзначала, що спадкоємці подружжя дуже схожі на Філіпа Кіркорова. В минулому Настю дійсно пов’язували романтичні відносини зі співаком, проте ні в що серйозне вони не переросли.

Анастасия с дочкой Верой и сыном Сашей
Анастасія з дочкою Вірою і сином Сашком

Героїня статті довго намагалася переконати шанувальників і пояснити, що ніяких родинних зв’язків у її дітей з поп-королем немає. Однак вона просто втомилася комусь щось доводити. Ось що з цього приводу Стоцька сказала у вечірньому шоу на «Русском Радио»:

«Робити тест ДНК? Навіщо? Все одно не повірять і скажуть, що все куплено. Ну якщо людям хочеться так вважати, то нехай думають».

Днями знаменитість поділилася новою фотографією з підросли Сашком.

Звичайно, публікація викликала бурю емоцій у її підписників і знову-таки не обійшлося без згадок про схожість хлопчика з Філіпом Бедросовичем:

  • «Так на маму схожий, губи точно мамині!»;
  • «Маленький Філіпчик»;
  • «Як же він схожий на Кіркорова»;
  • «Міні-Філіп».

Судячи з усього, боротися з подібними домислами дійсно немає сенсу, тому Анастасія намагається більше не звертати уваги на все це, щоб не псувати собі настрій через дрібниці.

Популярне

Схожі статті

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?