Мера Харкова Геннадія Кернеса з Ковідом відвезли до Навального в німецьку клініку Шаріте

Кілька днів тому стало відомо, що харківський глава у важкому стані потрапив до лікарні, де у нього діагностували коронавірус.

У ЗМІ навіть з’явилася інформація, що мер в комі, але його друг, бізнесмен Павло Фукс спростував чутки. Він сказав, що Геннадій Адольфович у важкому стані, але знаходиться при свідомості і повністю адекватний.

У чоловіка діагностовано двосторонню пневмонію, проблеми з диханням і інші симптоми, типові для коронавіруса.

Спочатку евакуація за кордон не планувалася, але вчора, як повідомив Фукс, Кернеса на приватному літаку перевезли до Німеччини, в клініку Charite, де знаходиться на лікуванні і отруєний Навальний.

Літак, на якому Кернеса перевезли до Німеччини
Літак, на якому Кернеса перевезли до Німеччини

Павло Фукс виставив невелике відео з борта літака, де видно протиковідную капсулу.

Це підтвердив і прес-секретар харківського міськради Юрій Сидоренко:

 "Пряма

Сидоренко також спростував як фейкоие повідомлення, що у Кернеса трапився інстульт і він повністю паралізований. Життя мера нічого не загрожує, його чекає інеенсивна протиковідна терапія і обстеження, пов’язане з наслідками поранення під час замаху в 2014 році.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.