Вдівець Легкоступової виявився двоєженцем, а заміж за нього вона вийшла під примусом

Нещасній Валентині Легкоступовій і після смерті немає спокою. Історія її останнього заміжжя і подробиць загибелі обростає новими фактами і чутками.

Як відомо, співачка Валентина Легкоступова і яхтсмен Юрій Фірсов одружилися в липні 2020 року, разом прожили якийсь місяць. Хоча знайомі були 5 років і Юрій давно підкочував до співачки.

Але на той час обоє були в шлюбі (другому у кожного). Для сім’ї Юрія його відхід до Легкоступова виявився повною несподіванкою – і дружина, і донька Василиса навіть не підозрювали про наявність такої серйозної суперниці.

Юрій Фірсов в дружиною в 2019 році
Юрій Фірсов в дружиною в 2019 році

Відразу після розпису з Легкоступова пара обвінчалася.

Юрій Фірсов, Валентина Легкоступова і свідки після розпису
Юрій Фірсов, Валентина Легкоступова і свідки після розпису
Вінчання Легкоступова і Фірсова
Вінчання Легкоступова і Фірсова

І ось зараз з’ясувалися дивні подробиці цього шлюбу. Друзі Валентини стверджують, що вона не збиралася виходити за нього заміж, але якось різко змінилася і як в тумані погоджувалася на все, що її змушував робити ця людина. Подруга сказала, що це можливо був гіпноз або якесь навіювання. Фірсов нікому із знайомих і друзів не подобався, але Валентина відмовлялася слухати будь-які доводи.

Легкоступова виглядала щасливою в шлюбі
Легкоступова виглядала щасливою в шлюбі

А тепер виявилося, що Юрій не мав права вінчатися з нею, увівши в оману священика. Це було вже його третє вінчання. З першою дружиною він офіційно був розвінчаний церквою.

А ось з другої немає, тому що за законом не можна розвінчувати чоловіка-зрадника, якщо друга половина не давала згоди. А його дружина не дала. Друг Фірсова сказав:

Я дізнався про його третє вінчання постфактум. По суті він став двоєженцем

Вінчання Легкоступова в Криму
Вінчання Легкоступової в Криму

Він також зазначив, що за церковними законами це «страшний гріх» і за таке раніше на каторгу відправляли. Він також упевнений, що Валентина нічого про це не знала, Юрій обдурив і її.

Померла співачка від черепно-мозкової травми та побоїв, які виявилися, коли її дочка не витримала запою і відвезла матір в наркологічну клініку.

А то, що чоловік просто використовував довірливу співачку для своїх якихось цілей, ясно навіть з цього фото: тут він зі своєю донькою задоволений і щасливий – і це всього через 2 тижні після смерті Легкоступової. Фото виставлено в його Інстаграмі, можете перевірити.

Юрій Фірсов з дочкою
Юрій Фірсов з дочкою після смерті дружини

 

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.