Ірина Білик зняла з себе зайве і постала перед камерами в чому мати народила: пішла по стопах Тіни Кароль

Народна артистка України Ірина Білик зняла з себе зайве і позувала перед камерами в чому мати народила. Ці провокаційні знімки буквально підірвали мережу.

Героїня статті стала в житті не тільки як співачкою, але ще і турботливрю мамою і люблячою дружиною. Від другого чоловіка Андрія Оверчука у зірки залишився син Гліб, йому вже 21, а від нинішнього чоловіка Аслана Ахмадова у знаменитості підростає п’ятирічний Табріз, його виносила сурогатна мати.

Ирина Билык со своим нынешним мужем и двумя сыновьями
Ірина Білик зі своїм нинішнім чоловіком і синами

В цьому році артистка відзначила свій ювілей — їй виповнилося 50, однак шанувальники не втомлюються повторювати, що Ірина виглядає набагато молодше. Їй це вдається завдяки регулярним походам до косметолога і ретельній турботі про здоров’я.

Не так давно Білик взяла участь в соціальному, але досить провокаційному проекті відомого фотографа Анни Грищенко «Антиейджизм. Вік не має значення». Його мета полягає в тому, щоб показати красу, свободу і сміливість поза часовими рамками і стереотипами.

Ирина Билык
Ірина Білик

Разом з виконавицею в фотосесії знялися один з її колишніх чоловіків Діма Коляденко, актриса Ольга Сумська, співачки Анна Добриднєва та Катерина Бужинська.

Звичайно, Ірина просто не могла не поділитися результатом роботи, а в коментарях її обсипали безліччю компліментів:

  • «Приголомшлива Іра!»;
  • «Гарно. І пісні у вас живі, справжні, як і ви сама»;
  • «Неймовірне фото», — пишуть користувачі мережі.

Втім, з цим важко не погодитися, адже не дивлячись на те що Білик в кадрі оголилася, вона виглядає дуже естетично і анітрохи не вульгарно.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.