Таюне тепер не на першому місці: партнерка Олега Винника заінтригувала публіку грандіозними планами

Улюбленець жінок, український артист Олег Винник тепер радує своїх прихильниць не тільки піснями, а й танцями.

Співак став учасником головного танцювального шоу країни «Танці з зірками». Партнеркою артиста в шоу стала відомий хореограф Олена Шоптенко. Уже три ефіру фанати приходять в захват від танцювальних номерів Винника і його напарниці.

Олег Винник та Олена Шоптенко на "Танцях з зірками"
Олег Винник та Олена Шоптенко на “Танцях з зірками”

Нещодавно Олена Шоптенко в своєму Інстаграмі заінтригувала публіку грандіозними планами на вихідні. Танцівниця повідомила, що вони з Олегом Винником готують щось дуже грандіозне. «Наближаються дуже незвичайні вихідні. І це не тому що в неділю прямий ефір. Ми з Олегом Винником готуємо для вас щось ну дуууже незвичайне і цікаве! », – повідомила Олена Шоптенко.

Багато підписників припустили, що танцювальна пара може готувати спільну пісню. При цьому всі впевнені, що їх виступ стане справжнім успіхом. «Ви найкраща пара!», «Щоб ви не танцювали – це буде бомба ракета», «Не важливо що це буде головне дивитися на вашу пару.», – прокоментували підписники.

А як ви думаєте, чим здивує публіку Олег Винник та Олена Шоптенко в наступному ефірі «Танців із зірками»?

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.