Зрадник Тарзан втягнув дітей в скандал з Королевою: “Все таки світ не зійшов з розуму … “

Зараз скандал Корольової і Тарзана вважається одним з найгучніших в шоу-бізнесі.

Щоб якось згладити конфлікт, він вирішив задобрити “Хейтер “, він вирішив опублікувати дитячий знімок. Малюнок, на якому зображений Сергій Глушко і його дружина Наташа Корольова, намалювала якась дівчинка Мія. Поки незрозуміло які саме родинні зв’язки є між нею і зоряним сімейством.

“Все таки світ не весь зійшов з розуму!))) Зворушливий малюнок прислала юна красуня Травня, щоб підтримати нас з Наталкою в цей непростий момент! “, – написав Сергій Глушко в коментарі до зворушливому знімку.

Нагадаємо, Наташа Корольова була на відпочинку, а повернувшись додому виявила, що з будинку зникли коштовності, гроші в сумі трьох мільйонів євро і п’яти мільйонів рублів. Вона написала заяву в поліцію. Після цієї заяви якась Анастасія Шульженко заявила, що це вона – та сама коханка, і більш того – вона чекає від нього дитину. Пізніше в студії шоу “Пусть говорят ” під наглядом лікарів Настя зробила тест, який виявився негативним.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.