Захисника Єфремова позбавили статусу адвоката: “сфабрикував” справу

Правозахисник Ельман Пашаєв отримав величезну славу після того, як узявся за справу Єфремова.

Однак ця слава швидше скандальна і погана, ніж позитивна. Зараз його позбавили статусу адвоката, хоча Єфремов отримав по заслугах. Сам Пашаєв, схоже, не сильно через це засмутився. Він прокоментував ці обставини і зазначив, що тепер йому “не доведеться вибирати що говорити на публіку ” під час виступів.

Ельман Пашаєв мав конфлікти з Єфремовим, через які підсудний то відмовлявся від його послуг, то знову укладав контракт

Міхайю Єфремов в суді
Міхайю Єфремов в суді

Відзначимо, що рішення позбавити Пашаєва статусу адвоката – НЕ “народне “. Його офіційно прийняла Рада адвокатської палати Північної Осетії. Підстава – якийсь дисциплінарний проступок. Хоча про що саме йде мова, представники правосуддя не уточнюють.

Михайлу Єфремову на суді стало погано
Михайлу Єфремову на суді стало погано

Одіозний Михайло Єфремов вже виступив на захист свого судового правознавця, і написав листа. У ньому йдеться про те, що Пашаєва незаконно звинуватили в провині, і адвокат виконує всі свої обов’язки на високому професійному рівні.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.