Пластичний хірург Едгар Камінський вперше відверто розповів, чому пішов від Слави з НеАнгелів

Пара разом прожила 6 років, народила двох дітей - дівчинку Лауру і хлопчика Леонардо, а потім несподівано розійшлася. Ніяких пояснень і вказівки причин не було.

Новина про розлучення в травні минулого року стала справжнім шоком для оточення співачки і її чоловіка – нічого не вказувало на проблеми і можливість розриву.

слава Камінська
Слава Камінська

Їх розвели дуже швидко – вже в червні, Едгар виїхав жити окремо. Але спілкування батьки не припинили – заради дітей. Обоє стійко зберігали мовчання про причини розлучення. Едгар швидко собі знайшов іншу жінку – Ольгу Багату, а слава якось в інтерв’ю проговорилася, що вона нової пасії свого колишнього співчуває.

Нова дівчина Едгара
Нова дівчина Едгара

А тепер сам Едгар вирішив перервати мовчання і в передачі “Без комплексів” відкрив причини, головна з яких – ревнощі.

Слава його сильно ревнувала до пацієнток і влаштовувала сцени. А він її – до концертів по закритих вечірках і лазнях, з яких вона приходила під вранці п’яна.

Едгар і Слава коли ще були разом
Едгар і Слава коли ще були разом

В результаті він вирішив перервати цей токсичний шлюб. Чоловік сказав, що йому в його професії потрібен спокій, а коли нерви напружені і руки тремтять після домашніх розборок, та ще на очах у дітей, працювати складно і небезпечно, адже мова йде про красу і здоров’я пацієнтів.

Зараз вони зустрічаються заради дітей, буквально недавно він свою колишню сім’ю повіз на відпочинок.

Колишнє подружжя з дітьми на відпочинку
Колишнє подружжя з дітьми на відпочинку

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.