Удостоїлася: Тіна Кароль отримала іменну зірку на Алеї слави в Києві

35-річна співачка Тіна Кароль на честь випуску альбому "Знайти своїх" отримала гідну нагороду - власну іменну зірку на так званій Алеї Слави в ТРЦ Гулівер в Києві.

Нагадаємо, що з зірок шоу-бізнесу там мають свої пам’ятні знаки Оля Полякова, Потап, Время И Стекло, Друга Ріка, Кузьма Скрябін, Монатік, ТНМК, Скай, Ніна Матвієнко, минулого тижня удостоїлася Ірина Білик.

А ось тепер до них приєдналася Тіна Кароль. Приймати нагороду Тіна прийшла в розкішному total look від українського бренду the COAT by Katya Silchenko. В

Тіна Кароль бере нагороду
Тіна Кароль бере нагороду

У комплекті облягає латексне плаття і довгий піджак, доповнений образ бежевими туфлями на шпильці. За традицією, Тіна влаштувала фотосесію у своєї зірки.

 ""

Ось як це відбувалося.

Співачка сказала:

Заслуга, що ця зірка тут – заслуга моєї сім’ї, команди і найголовніше, фан-клубу “Фантіно “! Якщо не було б вас, у мене не було б сенсу. Чому, навіщо, для кого? Це для вас. В цьому моя головна мета – надихати

Ми приєднуємося до подздавленіям колег, друзів і шанувальників Тіни Кароль – вона давно заслужила мати таку відзнаку.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.