7 вітчизняних знаменитостей, які відзначають цього року 40-річчя

Час летить швидко і непомітно. Здавалося б, ще вчора по радіо ми слухали хіти молоденьких артисток з "Блестящих", а вже сьогодні їм по 40 років.

Хто в 2020 році відзначає своє сорокаріччя? Ви будете здивовані тому, як швидко старіють зірки.

Неллі Уварова

 "Неллі

Навесні цього року актрисі з “Не родись красивою” стукнуло 40 років. Шанувальники хотіли б, щоб вона була вічно молодою, але незадовго до ювілею зустріли її на вечірці, де вона виглядала як бабуся – одягла мішкуватий наряд, туфлі для жінок за 89, і зробила зачіску під хлопчика. Тоді зовнішній вигляд артистки дуже обурив її фанатів.

Ксенія Новикова

Ксенія Новикова
Ксенія Новикова

Солістка групи “Блестящие” з роками тільки кращає. І навіть 40 років – не привід закидати себе. Свій ювілейний день народження Новикова відсвяткувала 17 травня.

Анна Семенович

Анна Семенович
Анна Семенович

Пишногруда артистка виглядає молодо і чудово незважаючи на те, що першого березня цього року їй стукнуло сорок.

Євген Пронін

Євген Пронін
Євген Пронін

Актора з початком його п’ятого десятка можна буде привітати 8 листопада. Але виглядає він в свої роки мужньо і чудово.

Олена Лядова

Олена Лядова
Олена Лядова

Жінці славу принесли численні роботи в театрі і кіно, і, звичайно ж, серіал “Измены” від телеканалу СТС. Якщо поглянути на зовнішність артистки, то може здатися, що з часів зйомок серіалу вона практично не змінилася. Молодість їй явно до лиця.

Стас П`єха

Стас П єха
Стас П єха

Незважаючи на його наркоманське минуле, виглядає артист в свої 40 непогано. День народження від відзначив 13 серпня цього року. Хоча на сцені виступає вже менше, ніж в бурхливу молодість, а шанувальників уже не натовпи, а скромні групи, він все одно залишається улюбленцем публіки.

Юлія Захарова

Юлія Захарова
Юлія Захарова

Лена Полєно з серіалу “Щасливі разом” завжди буде асоціюватися у публіки з чоловікоподібною жінкою з чоловічою стрижкою. Однак зараз це зовсім не так. У свої 40 Лена-Юлія дуже змінилася, хоча б в тому, що відростила довге волосся.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.