Пісня-відчай – закарпатський співак Іван Пилипець заспівав і показав, що бариги від влади роблять з Карпатами

Що тепер роблять з українськими Карпатами - за межами людського розуміння. Більшість гір - вже лисі. Уже навіть уздовж європейських трас рубають без остраху і докорів сумління.

Карпати – гордість України. Але їх можновладці просто використовують для своєї миттєвої вигоди.

Букові праліси тупо спилюють під корінь і вивозять вагонами. Вони такі єдині в Європі і тому такі цінні. А від нас їх везуть як дрова!

 ""

У Канаді такі дерева на пальцях полічити – у кожного є свій інвентарний номер і якщо хто зазіхне – в тюрму сяде надовго. І вирубник зобов’язаний на тому ж місці засадити новий ліс. А у нас – сяде до Верховної Ради.

 ""

Тож не дивно, що кожен рік на Закарпатті та Прикарпатті – катастрофічні паводки і селі, при яких будинки, що стояли 50-60 років, зносить, як сірникові коробки, хоча вони могли б ще стільки ж постояти.

До відома: коріння дерева 10-ти років утримують 10-12 тонн води. Тепер утримувати воду немає кому, або чому.

Эти теплицы в низинных районах обеспечивали всю Украину молодой капустой и первой клубникой - не пластмассовой из Турции, а живой, натуральной, без химии
Ці теплиці в низинних районах забезпечували всю Україну молодою капустою і першої полуницею – не пластмасовою з Туреччини, а живий, натуральної, без хімії

 ""

Ось сам кліп, а після нього – чим обертається для людей неконтрольована рубка лісу. І гроші від неї не йдуть до держбюджету, а на особисті офшорні рахунки.

В Україні є закон, який забороняє вивозити ліс-кругляк за кордон. Але працює він дивно.

 "" "" "" "" "" "" "" ""

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.