Тетяна Навка станцювала лезгинку з Кадировим – майже 5 мільйонів переглядів тільки на Ютубі (Відео)

Тетяна Навка (до речі, наша землячка, народилася в Дніпропетровську) - видатна фігуристка, зараз більш відома як дружина Дмитра Пєскова - прес-секретаря російського президента Путіна.

Зараз Тетяна вже давно не виступає, а займається тренерською роботою у власній школі фігурного катання. А більше – вона просто тусується з іншими представниками російського бомонду на різних заходах.

Навка з Кіркоровим і Ані Лорак
Навка з Кіркоровим і Ані Лорак

До заміжжя з Пєсковим у Навки був роман з Маратом Башаровим, але відома фігуриста, чемпіонка світу не сподобалася його батькам, так як відмовилася прийняти мусульманство.

Тетяна Навка і Марат Башаров
Тетяна Навка і Марат Башаров

Потім вона мало не вийшла заміж за свого партнера по Льодовому періоду Олександра Воробйова. Але тут втрутилися її батьки – вони були проти, щоб їх юна 18-річна дочка виходила за на 20 років старше ловеласа з підмоченою репутацією.

Тетяна Навка і Олександр Воробйов
Тетяна Навка і Олександр Воробйов

А далі в Тетяни була таємна любов з тренером Олександром Жуліним. Заради Навки він кинув дружину з маленькою дитиною. Разом з Тетяною вони прожили 10 років, у них народилася дочка Саша.

Тетяна Навка, Олександр Жулин і їхня дочка Саша
Тетяна Навка, Олександр Жулин і їхня дочка Саша

Тепер Саші вже 20 років, вона завидна наречена, але живе в основному в США. Зі своєю зведеною сестрою Лізою, дочкою Пєскова від першого шлюбу, вона не дружить і практично не спілкується. Ліза вважає за краще жити в Парижі.

Тетяна Навка з дочкою Сашею
Тетяна Навка з дочкою Сашею

Пєскова, по суті, Навка відбила з першої сім’ї. Вона таємно народила йому дочку Надю і тоді він кинув дружину, а одружився з Тетяною.

Навка і Дмитро Пєсков
Навка і Дмитро Пєсков

Весілля було пишне.

Весілля Пєскова і Навки
Весілля Пєскова і Навки

Зараз Тетяна відчуває себе королевою і дочку виховують також.

Надія Пєскова
Надія Пєскова

Нещодавно Навка з чоловіком відвідали Грозний і потрапили на прийом до Рамзана Кадирова. Господар запросив її на танець, який хтось зняв і виклав в інтернет. Буквально за пару днів запис переглянули майже 5 млн разів, було більше 10 тисяч коментарів. Але через те, що багато негативних, їх відключили.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.