Батько Жанни Фріске надав докази неприйнятного відношення Шепелэва до вмираючої дружині: “Ти страшна, товста, ти нікому не потрібна, ти все одно скоро здохнеш”

Володимир Борисович розповів, що про грубе поводження чоловіка своєї дочки він дізнався вже занадто пізно.

Більше 5-ти років минуло з дня смерті популярної співачки Жанни Фріске, а скандали і розбирання не вщухають, а все обростають новими подробицями.

 "Фріске Журналісти видання «Собеседник» повідомили про новий виток ворожнечі між Дмитром Шепелєвим і батьками Жанни, і тепер мова не йде про війну за онука Гліба. А про те, наскільки бридко поводився Шепелєв по відношенню до вмираючої цивільної дружиніи.

Жанна ходила до церкви, поки могла
Жанна ходила до церкви, поки могла

Батько Жанни Володимир Фріске повідомив, що буквально недавно він дізнався, наскільки непорядно і некрасиво Дмитро обходився з хворою дочкою, яку привезли додому незадовго до смерті.

Володимир Фріске і Дмитро Шепелєв
Володимир Фріске і Дмитро Шепелєв

Він її називав страшною, говорив їй в очі «кому ти така потрібна», кричав, що «ти скоро здохнеш», не дозволяв навіть побачити сина.

Жанна незадовго до смерті
Жанна незадовго до смерті

Після того, як лікарі сказали, що зовнішність співачки вже не відновиться, а шанси на одужання практично нульові, Шепелєв кілька днів навіть не заходив до неї, не пускав сина, а потім забрав Платона і полетів на відпочинок до Болгарії. Через два дні Жанни не стало.

Жанна в останній тиждень життя вже осліпла
Жанна в останній тиждень життя вже осліпла

Не з’явився він і на прощанні з коханою через два дні в «Крокус Сіті Холі», а прийшов лише на похорон, але швидко пішов.

Прощання з Жанною Фріске
Прощання з Жанною Фріске
Похорон Жанни Фріске
Похорон Жанни Фріске

А тепер батько Жанни сказав, що він не знав, як Дмитро ображав її в останні дні. Але про це знали його дружина, а також її подруги Ольга Орлова та Лєра Кудрявцева, і ще Влад Лісовець. Більш того, зараз в його розпорядженні є запис на диктофоні мобільного телефону, де записано, як Шепелєв кричав на Жанну. Батько збирається це надати суду.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.