Вагітна Мер’єм Узерлі з «Величного століття» вразила природною красою

Хюррем Султан з «Величного століття» зачарувала публіку новим знімком.

Мер’єм Узерлі – турецька актриса, яка отримала світову славу після виходу на екрани легендарного серіалу «Величне століття», де актриса зіграла головну роль.

Мер'єм Узерлі в серіалі "Чудовий століття"
Мер’єм Узерлі в серіалі “Величне століття”

Мер’єм підтримує зв’язок зі своїми шанувальниками і активно веде свій Інстаграм-блог, який налічує понад 6 мільйонів підписників. Актриса регулярно публікує свіжі фотографії, показуючи шанувальникам не тільки кадри зі зйомок, але і особисте життя. Цього разу Мер’єм Узерлі опублікувала знімок, в якому зробила акцент на своє обличчя. На фото актриса позує в пудровому платті з пікантним вирізом в зоні живота. Доповнили образ красива укладання з випущеними пасмами з боків і виразний макіяж.

Підписники буквально засипали компліментами Мер’єм. Цікаво, що у турецької актриси дуже багато коментарів пишуть російськомовні шанувальники. «Найкрасивіша, Хюррем», «Хюррем, ти просто красуня, обожнюю», «Неймовірно красива», – прокоментували публікацію фоловери.

Нагадаємо, нещодавно Мер’єм Узерлі в одному з інтерв’ю зізналася, що вагітна вдруге. За словами актриси, у неї буде дівчинка, яка народиться в січні 2021 року. Цікаво, що останнім часом актриса в своїх соціальних мережах публікує фото, на якому видно тільки її обличчя, не показуючи, як змінилася її фігура на 6 місяці вагітності.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.