Зірка «Всі жінки відьми» Шеннен Доерті з невиліковною стадією раку хоче залишити прощальні листи рідним

Одна з головних героїнь серіалу «Всі жінки відьми» Шеннен Доерті зараз бореться з четвертою стадією раку після двох років ремісії. Хвороба вже невиліковна, тому зірка хоче залишити рідним прощальні листи.

Вперше актрисі діагностували онкологію навесні 2015-го. Через кілька місяців лікування вона пішла на поправку і недуга відступила, проте на початку цього року стався рецидив. Тоді знаменитість відчула нестерпний біль в спині і зрозуміла, що захворювання повернулося:

«Це було не: “Я позаймалася спортом і трохи ниє”, а ось так: “Господи, як боляче!”», — згадує 49-річна Шеннен.

Главные героини сериала «Все женщины ведьмы» — Пейдж, Фиби, Прю и Пайпер
Головні героїні серіалу «Всі жінки відьми» — Пейдж, Фібі, Прю і Пайпер

Томографія підтвердила діагноз — четверта стадія раку молочної залози. Незважаючи на це, Доерті не опускає рук і не хоче, щоб на ній ставили хрест. Проте вона сказала, що все ж хоче написати для мами і чоловіка (дітей у неї немає) прощальні слова, але не може себе змусити:

«Коли настає час це зробити, виникає відчуття, що це кінець. Ніби ти себе списуєш з рахунків, а я не списую себе. Складно згортати свої справи, коли ти відчуваєш, що проживеш ще 10 або 15 років».

Шеннен в больнице
Шеннен в лікарні

Героїня статті відверто зізналася, що її хвороба вже невиліковна — ракова пухлина поширилася за межі грудей і лімфатичних вузлів. Онколог зірки вважає, що наступними під удар потраплять мозок, легені та печінка, проте надії втрачати не можна.

Шеннен Доэрти
Шеннен Доерті

Справа в тому, що колись такі діагнози автоматично ставали смертним вироком. За останні роки медицина суттєво просунулася вперед, тому пацієнти тепер живуть довше і краще, хоча в разі Доерті лікуватися їй доведеться до кінця днів.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.