Стало відомо, хто замінить Притулу в “Вар’яти-шоу” – знайомтеся з Святославом Марченко

Влітку відомий шоумен Сергій Притула заявив, що припиняє свою артистичну діяльність і йде в політику. Його дітище "Вар'яти" залишилось без керівника і головного героя.

Шанувальники гумористичної передачі були розгублені і обурені, як на піку популярності Притула міг залишити шоу і як тепер вони будуть без нього. Колектив терміново почав шукати гідну заміну.

Колишня команда "Вар'яти-шоу"
Колишня команда “Вар’яти-шоу”

Всі місяці карантину команда “Вар’яти-шоу” готувала нову програму і, як виявилося. підшукувала нового учасника, який повинен замінити Притулу.

Мерго Притула в "Вар'яти-шоу"
Сергій Притула в “Вар’яти-шоу”

І схоже вони знайшли відповідного статусу артиста-гумориста. Відучора шоу вирушає в гастрольний тур по Україні в повному складі – 6 чоловік. Новим став Святослав Марченко. Його представили так:

Проект “Вар’яти-шоу” був створений Сергієм Притулою більше 10-ти років тому в Тернополі. Перші 6 років вони виступали тільки в провінції, але потім Сергій вивів їх на Новий канал. Зараз це одна з найпопулярніших гумористичних передач в Україні.

 

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.