Що тепер робить екзотична красуня Еріка Герцег, яку ревнива Віра Брежнєва вижила з ВІА Гри

Склад найпопулярнішою вітчизняної жіночої групи ВІА Гра змінюється досить часто - три «вакантні» місця переходять від однієї співачки до іншої. З 2013 року, після фіналу шоу «Хочу V ВІА Гру», учасницею поп-групи стала Еріка Герцег, але в 2020 вона йде в сольне плавання. Чому?

В останньому складі були Еріка Герцег, Анастасія Кожевникова і Міша Романова (дві дівчини згодом покинули проект). Їх замінили Оьга Меганська і Уляна Синецька. Нещодавно стало відомо про відхід головної блондинки колективу Еріки Герцег – кажуть, за цим стоїть Віра Брежнєва.

Останній склад групи ВіаГра: Уляна Синецкий, Еріка Герцег, Ольга Меганская
Останній склад групи ВІА Гра: Уляна Синецька, Еріка Герцег, Ольга Меганська

Як може бути замішана в догляді співачки колишня учасниця і нинішня дружина Костянтина Меладзе?

Конкуренція між блондинками
Конкуренція між блондинками

Все дуже просто. У наближених до продюсерів колективу колах давно ходять чутки про те, що брати Меладзе ласі перевірити солісток групи не тільки в музичній сфері. Ось і варто було журналістами підняти тему відносин Костантина Шотаєвич з нинішніми учасницями, Брежнєва підметушилась – і «конкурентка» швидко пішла з колективу, не ризикуючи нарватися на скандал.

Костянтину Меладзе і Еріці Герцег приписують роман
Костянтину Меладзе і Еріці Герцег приписують роман

Ці подробиці в інтерв’ю розкрив ще один відомий російський продюсер Леонід Дзюник. Він працює в телебаченні вже не перший рік, тому точно знає, як відчайдушно намагаються дівчата на різних шоу сподобатися комусь із братів Меладзе – і якщо Валерій уже багато років захоплюється тільки Джанабаєвою, Костянтин більш велелюбний. Виходить, догляд Герцег з шоу – надія Брежнєвої на збереження сімейного щастя.

красуня Герцег
Красуня Герцег

Сама дівчина ніяк не коментує ні можливий зв’язок з продюсером, ні причини звільнення.

Еріка Герцег сьогодні
Еріка Герцег сьогодні

Вона почала вести сольну кар’єру і вже опублікувала прев’ю відео під назвою «Ласкаво просимо в Казахстан». Можливо, в її майбутніх піснях будуть використані музичні мотиви цієї країни, а може, її просто зацікавила культура ближнього Азії.

Популярне

Схожі статті

На сніданок чи вечерю смажу капустяні млинці: мороки небагато, натомість чоловік та діти ситі й вдоволені

Приготувати ситну вечерю можна без будь-яких серйозних зусиль. Капустяні млинці виходять смачними й ситними, тож можна їх використовувати як повноцінну страву на сніданок чи вечерю.

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.