Скрябін на паркеті “Танців з зірками”: чим унікальний цей ефір танцювального шоу?

Сергій Танчинець і Яна - пара, яка вирішила вийти на паркет і виконали чуттєвий танець під пісню "Люди як кораблі" Скрябіна.

Завдяки новим технологіям, вони відтворили голографічне присутність померлого виконавця на сцені, що стало справжнім подивом для публіки. Танець вийшов чуттєвим і дуже ніжним.

Сергій Танчинець
Сергій Танчинець

“Скажу чесно, коли я побачила вас на першому ефірі, я була впевнена – в третьому я вас уже не побачу. Але зараз я розумію, ви, Сергій, приклад того, як на проекті ” Танці з зірками “можна навчитися танцювати буквально з нуля “, – говорить, коментуючи виступ Сергія і Яни, Катерина Кухар.

Емоційним став і вибір пісні. Від неї у глядачів в залі навіть з’явилися сльози на очах

Ведучий з балкона Дзідзьо звернувся до Кузьми Скрябіна і подякував йому за все шедеври, які були створені за життя в музиці. В сумі, парі Сергія Танчінца і Яни поставили 34 балів. Тепер все залежить від голосів глядачів, які будуть дзвонити і слати повідомлення за цю пару.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.