Олег Винник залишає проект “Танці з зірками ” з технічних причин. Не зміг перемогти захворювання

Минулого тижня стало відомо, що Олег Винник та Олена Шоптенко підхопили коронавірус.

Олег вже йде на поправку, а ось його партнерка Олена Шоптенко відчуває себе дуже і дуже погано. Тому вийти на паркет в цьому прямому ефірі на цьому тижні він не зможе.

“На щастя, в танцях є величезні почуття, які я зміг пізнати. Чи не забагато, але досить. Але маємо те, що маємо “, – прокоментував Олег Винник в скайп-включення.

Олег Винник та Олена Шоптенко
Олег Винник та Олена Шоптенко

“Мені дуже боляче дивитися, що всі танцюють, а ми – ні. Скажу чесно, відчуваю себе гірше, ніж хотілося б. Лікарі поки забороняють будь-які навантаження. У таких випадках зазвичай я нікого не слухаю, і роблять те, що потрібно. Але такого серйозного зі мною ще ніколи не було “, – говорить Олена Шоптенко, яка включилася в ефір.

Як повідомив Юрій Горбунов, правила програми такі – за станом здоров’я пара може пропустити лише один прямий ефір. Коли Олена і Олег вийшли на прямий ефір зі студією “Танців з зірками “, глядачі в залі почали скандувати “Винник ” і аплодувати.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.