Легендарний мандрівник Комаров показав себе в молодості: худенький і трохи прищавий

Напередодні в день вчителя всі зірки викладали в Інстаграм шкільні фото, вітаючи вчителів з цим урочистим днем. Не утримався від ностальгії і найвідоміший мандрівник України Дмитро Комаров.

Він опублікував свої фото в шкільні роки, і привітав свого класного керівника Флору Григорівну, якої, на жаль, вже немає в живих. Також висловив слова подяки і іншим своїм вчителям, уточнивши, що до сих пір пам’ятає їхні імена і навіть голоси, хоча пройшло вже майже два десятки років.

“Я дивлюся на ці старі фотографії з величезною вдячністю. І хочу сказати спасибі всім-всім-всім вчителям. За працю. За вибір справи життя. За те, що не дивлячись на несправедливі умови оплати безцінного праці, ви робите добро неймовірних масштабів. Саме ви формуєте наше майбутнє. Я мрію про те, щоб професія вчителя все-таки стала у нас однією з найбільш високооплачуваних і престижних “, – написав мандрівник і ведучий програми ” Світ навиворіт “Дмитро Комаров.

Він зазначив, що сподівається на те, що в найближчі роки праця вчителя зроблять професією державного рівня важливості. І порадив прямо зараз зателефонувати своїм вчителям, щоб хоча б просто запитати як у них справи.

Багато шанувальників Дмитра Комарова відзначили, що в шкільні роки він не був таким харизматичним і красивим як зараз. Був худеньким, з яскраво вираженою горбинкою на носі і навіть з підлітковими висипаннями на шкірі. Але з роками він тільки покращав. Напевно, тому, модель Олександра Кучеренко і вибрала його собі за чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.