З ким за своє життя скандалила Волочкова? Найскандальніша зірка російської естради!

Епатажна балерина Волочкова практично кожен день дає своїм фанатам приводи для обговорення. І мова йде не тільки про фото, але і про скандали з іншими зірками.

Шпагати, крихітний купальник, неймовірна розтяжка. Але це все дурниця, адже в центр скандалів балерина потрапляє частіше, ніж на сцену з черговим виступом.

Королева хайпа – “Велика і товста”

Королева і її історія в Великому Театрі
Королева і її історія в Великому Театрі

Найпершим гучною справою стало те, що їй не дозволяли виступати в театрі балету через її занадто великих параметрів. Було складно підібрати партнера.

“Артисти балету відмовляються зі мною танцювати тому, що я, нібито, велика і товста “, – розповідала Волочкова в програмі “В ТЕМІ “.

Звільнення Волочкової з Великого театру, на її думку, це бажання і помста одруженого екс-коханця.

Скандал Собчак і Волочкової

Волочкова і Собчак
Волочкова і Собчак

Колись багато років тому балерина забрала у ведучої “Дому-2 ” багатого нафтовика, а Собчак цього так і не змогла пробачити. Вони сварилися на публіку, розповідали один про одного гидоти, витрушували, що називається, брудну білизну. Зараз, через стільки років, вони вже відкрито не ведуть ворожнечу, а й дружити теж не поспішають.

Волочкова та Ігор Вдовін – гучне весілля і не менш гучне розлучення

Волочкова та Ігор Вдовін
Волочкова та Ігор Вдовін

Після відходу з Великого Театру Анастасія пустилася в усі тяжкі. Стала крутити романи, охомутать навіть Баскова. Але з часом нагулялась, схаменулася і вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Вдовіна, народила йому дочку. На цьому скандали не закінчилися. За словами балерини, Вдовін потрапив в якусь секту, взяв в борг у неї три мільйони доларів і зник. Волочкова через суд досі намагається повернути ці гроші назад.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.