Злата Огнєвіч готова знятися в дорослому кіно, правда поки що не пропонують

Відома українська співачка Злата Огнєвіч готова до зйомок у дорослому кіно. Про це зірка розповіла в інтерв'ю для програми «Життя відомих людей» на телеканалі 1+1.

Героїня нашої сьогоднішньої статті вже реалізувалася як виконавиця, телеведуча і навіть депутат Верховної Ради України від Радикальної партії Олега Ляшка. Судячи з усього, наступним кроком для неї стане акторство.

Ведуча «ЖВЛ» вирішила запитати у Злати, з чим пов’язана її відвертість в Instagram, адже останнім часом вона все частіше і частіше публікує досить відверті знімки. Виявляється, таким чином Огнєвіч бореться з купою комплексів, якими її нагородив колишній хлопець.

Злата Огневич в ЖВЛ
Злата Огнєвіч у ЖВЛ

За її словами, коли вони розлучалися з цим молодим чоловіком, він називав її бездарністю, говорив, що вона негарна, що у неї погана фігура. Все це так сильно вдарило по психіці співачки, що вона навіть звернулася за допомогою до психолога, якийсь час пила антидепресанти, тому що була в депресії.

Злата Огневич ледь не потонула в морі
Злата Огнєвіч

Крім того, мати Злати не схвалює бажання дочки позувати перед камерами в білизні і вже тим більше без неї, не кажучи вже про те, щоб демонструвати своє тіло публіці:

«У мене навіть контри [конфлікт] з цього питання з мамою, тому що вона мене завжди виховувала в такому дусі, що потрібно все там закрити, прикрити».

Злата Огневич
Злата Огнєвіч

Поступово виконавиці вдалося позбутися від надуманих затискачів і тепер вона готова на щось більше, ніж просто нескромні фотосесії:

«Потихеньку я почала справлятися з цим і зараз, якщо мені запропонують знятися у відвертій стрічці, я погоджуся», — рішуче заявила знаменитість.

Хто знає, цілком можливо, в найближчому майбутньому Огнєвіч відкриє в собі нові таланти і шанувальники зможуть побачити її в новому амплуа.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.