Надія Мейхер вперше розповіла, як ледь не наклала на себе руки через глибоку депресію

Екс-солістка групи «ВІА Гра», актриса і телеведуча Надія Мейхер вперше розповіла про те, як одного разу ледь не наклала на себе руки. Їй довелося перенести глибоку депресію, з якої було непросто вибратися.

Зараз пекуча брюнетка підкорює паркет самого танцювального шоу країни «Танці з зірками», де регулярно стає фавориткою суддів разом зі своїм партнером Кирилом Васюком. У шостому ефірі пара станцювала дуже чуттєвий фокстрот, отримавши за нього 39 балів з 40 можливих.

Фокстрот Надежды Мейхер и Кирилла Васюка
Фокстрот Надії Мейхер і Кирила Васюка

У відео-щоденнику Надія поділилася своїм великим болем і розповіла про найважчий період у житті:

«Я була в стані депресії півтора-два роки. Вона почалася після народження мого синочка Ігоря. Виснажливі гастролі, невдоволення своїм життям… Почали снитися дуже страшні сни. Є ж люди, які настільки входять в депресію, що здійснюють самогубство».

Надежда с сыном Игорем
Надія з сином Ігорем

Саме Ігор і врятував Мейхер від непоправного:

«У мене був єдиний сенс життя — це моя дитина. Це мене дуже сильно тримало. Я все-таки зібралася з силами і пішла до психолога», — продовжила зі сльозами на очах артистка.

Надежда в видео-дневнике «Танцев со звездами»
Надія в відео-щоденнику «Танців з зірками»

У проект вона прийшла для того, щоб зцілити душу і більше ніколи не повертатися до депресії. Крім того, Надія сподівається, що «Танці» допоможуть їй повернутися у великий шоу-бізнес.

Надія Мейхер знову роздяглася на сцені: "Віа Гра" навчила
Надія Мейхер

Від фокстроту пари, наповненого цими емоціями, залишилися в захваті не тільки суворі Катерина Кухар, Влад Яма та Григорій Чапкіс, а й телеглядачі. Втім, про це якнайкраще говорять результати глядацького голосування, адже Надя і Кирило продовжують боротьбу за кубок.

Популярне

Схожі статті

Бананове печиво до чаю за копійки: виходить так смачно, що магазинне більше не купляю. Готувати 15 хвилин

Це бананове печиво стане ідеальним доповненням до чаю або кави. Випічка виходить ніжна, тане у роті та один з головних плюсів – швидка у приготуванні. Зробіть свій день смачнішим з цим рецептом.

Жанна Аркадіївна з “Моєї прекрасної няні” кинула олігарха і живе на одну пенсію: що сталося в житті акторки

Відома російська актриса Ольга Прокоф'єва відрізнилась не лише блискучою акторською кар'єрою, але й цікавим особистим життям. Що про все це відомо?

Без борошна і тіста: мої ходові цукерки для дієти – з ними навіть чоловік погодився схуднути за компанію

Такі цукерки принесуть організму лише користь і жодного зайвого грама, адже не містять глютену й цукру. Тож обов'язково спробуйте приготувати. Смакуватимуть не лише жінкам, а й іншим членами родини.