Як виглядали Собчак і Королева до слави і пластики? Співачка показала фото, яке ще ніхто не бачив

Співачка Наташа Корольова виклала у себе в Інстаграм фото зі своєю давньою подругою дитинства Ксенією Собчак. Шанувальники пов'язують це з тим, що сьогодні у Собчак в Ютуб-шоу вийшло інтерв'ю з Тарзаном і його Русалкою.

У коментарі до фотографії Наташа поділилася своїми роздумами з приводу того, скільки всього сталося в її житті з моменту того, як з’явився цей знімок.

“Йшли роки, за цей час відбулося багато яскравих подій як зі знаком мінус, так і зі знаком плюс в житті у кожної з нас “, – пише Наташа.

Вона уточнила, що усі, хто хоче почути правду про скандал і зрадах, можуть подивитися шоу Ксенії, і побачити все з перших вуст, а не вестися на обговорення, чутки і провокації. Також в підписі до публікації вона натякнула керівництву Першого каналу про те, що готова відстоювати свої права на законодавчому рівні – нібито знімальна група і виконавчі продюсери каналу порушили статтю 23 Конституції РФ, і втрутилися в її особисте життя. А передачі Першого каналу Королева назвала “третьосортними “.

На фото можна побачити, як сильно змінилися дівчинки, тепер уже жінки з часів своєї молодості. Тоді вони ще були мало кому відомими, а зараз помінялися не тільки риси обличчя, але і визнання з боку публіки – їх імена знає вся країна.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.