Анна Семенович повідомила, що хворіє коронавірусом: полегшало тільки через тиждень

Сорокарічна артистка приголомшила шанувальників визнанням - вже майже тиждень вона бореться з китайським вірусом, який повністю вибив її з робочого процесу.

Уточнила, що раніше не повідомляла, адже не хотіла лякати своїх фанатів, і сіяти між ними паніку. Зараз Анна Семенович перебуває вдома, на самоізоляції. Початок хвороби стало не дуже приємним, вдарило і по фізичному, і по моральному стану зірки.

Анна Семенович планує вже 12 жовтня завершити свою самоізоляцію і вийти на роботу

Знаменитість розповіла, що в плані перенесення хвороби їй дуже пощастило – у неї легка форма коронавируса. І єдине, що турбувало – загальна сильна слабкість. Ніяких критичних симптомів типу втрати нюху, смаку, високої температури або сильного кашлю у неї не було. Також тест на антитіла зробили і іншим членам її сім’ї. У всіх результат виявився позитивним, але, на щастя, ніхто не переносить його в складній формі.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.