“Сидів з відкритим ротом і не впізнавав людей”: Навальний розповів про галюцинації після отруєння

У великому інтерв'ю Олексія Навального Юрію Дудю опозиціонер розповів, що у нього були критичні галюцинації. Це тривало протягом приблизно десяти днів після виходу з коми. Зараз Навальний згадує це з посмішкою, але все одно каже - це страшний стан.

“Я жив в реальності, при якій спочатку прийшла дружина, потім прийшов Леонід Волков. Вони сказали: Олексій, ти потрапив в страшну аварію в Берліні. Тут є японський професор, він зробить тобі нові ноги і нову спину. І це виглядало як в фільмі “Людина Павук “. це не те, що я бачив, це було реальніше, ніж ти (звертається до Юрія Дудю). Звичайно, насправді цього не було, але я жив з упевненістю в тому, що це було – кілька днів “, – говорить Олексій Навальний, посміхаючись.

Олексій Навальний розповів про галюцинації
Олексій Навальний розповів про галюцинації

“І вночі я сплю, і страждаю від галюцинацій. Потім ця галюцинація з аварією зникла. Потім трапилася якась річ, коли я став дізнаватися людей, це було приблизно через тиждень після того, як я прокинувся і вийшов з коми “, – каже Олексій.

Олексій Навальний розповів про галюцинації
Олексій Навальний розповів про галюцинації

Навальний розповідав, що він навіть був одержимим ідеєю втекти. Він навіть сказав колись Леоніду Волкову, щоб той пішов, і забрав у медсестер пістолет, і допоміг йому втекти. Але, звичайно, це все було після коми.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.