Україну заллє потужними зливами: які області зачепить найбільше

Бабине літо надто вже затрималося. Ця осінь вважається рекордно теплою, адже станом на 6 жовтня на вулиці вдень - спека, і можна ходити в футболці.

Але так буде не завжди, і синоптики Укргідрометцентру вже поспішають засмутити нас приходом справжньої дощової осені. Вже починаючи з вівторка, шостого жовтня, в різних регіонах країни пройдуть дощі.

Дощі накриють Україну вже з цього тижня
Дощі накриють Україну вже з цього тижня

Першим циклон опадів зачепить Західну Україну. Житомирщина і Вінниця також будуть з опадами. Центральна і східна частина будуть теплими і сонячними лише до кінця тижня.

Потім жителям цих регіонів доведеться діставати парасольки, дощовики та гумові чоботи.

Бабине літо затягнулося
Бабине літо затягнулося

Температура залишається на тому ж рівні – вночі від шести до десяти, вдень + 18 + 23 градуси.

На Західній Україні на 5-7 градусів холодніше, оскільки там в горах навіть вже випав сніг. Якщо говорити про снігопади, то вони накриють Україну не раніше 18 листопада, за прогнозами Наталки Діденко та інших синоптиків Укргідрометцентру.

Коли в Україні снігопади?
Коли в Україні снігопади?

Популярне

Схожі статті

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.