«Я охоронялася, але у Боженьки свої плани»: Анна Седокова розповіла про незаплановану вагітність

Співачка, а з недавніх пір ще й письменниця, представила свою першу книгу в Московському Будинку Книги.

Анна Седокова заінтригувала розповіддю про те, як в дитинстві до неї чіплявся чоловік її матері. Справжньою силою стало те, що Анна змогла відкритися, розповісти про цю проблему, яка мучила з дитинства.

“Я б взагалі не звертала на нього ніякої уваги, якби ночами дядько Сергій не приходив до мене. Він відкривав двері в мою кімнату і завмирав над моєю ліжечком. Спочатку стояв і дивився на мене, думаючи, що я сплю “, – пише в своїй книзі артистка Анна Седокова. Як саме закінчилася ця ситуація, жінка не розповіла, але порекомендувала, що можна прочитати в її книзі. Критикам дуже сподобалася ця презентація, адже вона вся була виконана в червоних тонах – від кольору книги до елементів інтер’єру в залі.

Седокова уточнює – це книга – як мотиватор ніколи не здаватися, що б не трапилося. Вона не жіноча, а підійде для прочитання навіть для чоловіків.

Також в цій книзі Седокова розповіла про першого чоловіка і вагітності, яку вона не планувала. Анна уточнює, що в той час заводити дітей не було ні фінансової, ні моральної, ні фізичної можливості. Але, мабуть, це була доля, від якої не втекти.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.