Дружина Позитиву з “Время и Стекло” з’явилася на фото без нижньої білизни

Анна Андрійчук-Завгородня - офіційна дружина "Позитива" з групи "Время и стекло".

Довгий час фанати були впевнені, що Позитив, він же Олексій Завгородній, крутить роман зі своєю колегою по сцені Надею Дорофеєвої. Але коли Надя вийшла заміж, а Позитив одружився, все стало на свої місця, і звинувачувати їх у романі перестали. Дружина Олексія Завгороднього – дівчина непублічна. Вона не веде своїх Ютуб шоу або блогів, і скромно відвідує заходи зі своїм відомим чоловіком. Саме тому Анну Андрійчук-Завгородню навіть не знають в обличчя багато фанатів музичної групи.

Днями фан-сторінка музикантів опублікувала таємне фото з відпочинку. На знімку Потап, його дружина Настя Каменських, Анна та Олексій Завгородній. Очевидно, поки концертів мало, вони вирішили махнути на відпочинок до Італії. Шанувальники помітили, що у Ганни Андрійчук-Завгородній дуже виразні “очі “, які вона не ховає під нижньою білизною або купальником. На цьому знімку вона прикрилася лише білою тонкою пляжної сорочкою, через яку все відмінно проглядається.

У коментарях прихильники написали, що у Олексія Завгороднього (Позитиву) дуже красива дружина, і даремно він приховує її від публіки.

До слова, Наді Дорофєєвої з Володимиром Дантесом на цьому відпочинку чомусь не було. Можливо, це якось пов’язано з тим, що колектив вже практично розпався. Тепер вони не тільки працюють, а й відпочивають окремо.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.