Моїсеєва залишили без домівки і грошей!: продюсер розповів, хто знущається над хворим співаком

За останньою інформацією адвоката Тамари Пуховой, стан здоров'я Бориса Моїсеєва - критичний. Він нерухомий. Але це не єдина його проблема.

Як стверджує екс-колега Моїсеєва, продюсер Євген Фрідлянд, найближче оточення і родичі Бориса готові на все, щоб не допустити одужання багатого і знаменитого співака. Звідки ж така жорстокість і чи правда це?

Борис Моїсеєв після інсульту втратив будинок, і ризикує втратити всі гроші з-за жодних близьких

“Коли Боря захворів, я намагався піклуватися про нього, а в цей час його оточення хотіло заробити гроші на хвору людину, – каже Євген. – Тому вони зробили все, щоб нас з ним розвести. Не тільки мене, весь колишній коло від Борі прибрали “, – розповідає Євген Фрідлянд, не стримуючи емоцій. За його словами, перша лінія родичів тільки і чекає, поки не бідна Моїсеєв залишить заповіт, розподіливши всі свої активи і кошти між ними. А здоров’я співака, насправді, не має ніякого значення для них.

Користуючись нагодою, поки Борис Моїсеєв знаходиться в нерухомому стані, його родичі і колеги, що працюють в команді на сцені, вже продали будинок співака, і витратили отримані гроші на концерт в Кремлі. З цих засіб на реабілітацію і лікування, за словами Євгена, не виділили ні копійки.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.