Сім років коми, а що ж далі? Прогноз переможця «Битви екстрасенсів» Хаяла Алекперова на майбутнє Маші Кончаловської

Дочка Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського знаходиться вже сім років в комі після страшної аварії в 2013-му. Двічі переможець «Битви екстрасенсів» Хаял Алекперов поділився своїми передчуттями на майбутнє Маші.

Те фатальне ДТП сталося у Франції увечері 12 жовтня 2013 року — режисер не впорався з керуванням автомобілем і зіткнувся лоб в лоб із зустрічною машиною. В результаті зіткнення серйозно постраждала тоді ще 14-річна Марія.

З тих самих пір зіркові батьки намагаються не втрачати надії на одужання спадкоємиці. При цьому стан дівчинки не коментують ні вони самі, ні лікарі. Останні також не роблять ніяких прогнозів з цього приводу.

Проте можна припустити, що навряд чи б пацієнтку так довго тримали на життєзабезпеченні, якби ситуація була повністю безнадійною.

Юлия Высоцкая и Андрей Кончаловский с дочкой Машей
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський з донькою Машею

Дивлячись на фотографію Маші, Хаял Алекперов, який зараз є експертом проекту «Слідство ведуть екстрасенси» на телеканалі СТБ, проаналізував ситуацію зі своєї точки зору для видання «КП в Україні».

Чоловік упевнений, що ця трагедія була випробуванням для Андрія Кончаловського — загинути міг він, але удар на себе взяла його дочка:

«У цієї дитини дуже сильний ангел-хранитель, він і зараз оберігає її. Думаю, що молитви матері і батька, всіх рідних і людей, яким небайдужа доля дівчинки, допоможуть їй повністю вийти з коми і повернутися до повноцінного життя», — сказав Алекперов.

Хаял Алекперов
Хаял Алекперов

Крім того, він підкреслив, що неодноразово стикався зі, здавалося б, безнадійними випадками, коли щира віра творила чудеса.

Семья Высоцкой и Кончаловского в полном составе
Сім’я Висоцької і Кончаловського в повному складі

Екстрасенс і парапсихолог Гала Поліщук вважає, що причиною усього стала порча, яку навели на брелок або прикрасу дівчинки — на щось маленьке. Разом з цим жінка підтримує Хаяла і просить маму Маші Юлії Висоцьку вірити в її одужання, незважаючи ні на що.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.