Ольга Фреймут похвалилася чоловіком

Ольга Фреймут знову в топах всіх новин: дітей в школу відвела, на "Танці з зірками" потрапила, коронавірусом перехворіла, з Катериною Кухар на камери посварилася - все інфоприводи оптом.

Ось на хвилі і треба ловити додаткову популярність!

Телеведуча Ольга Фреймут після невеликої паузи в кар’єрі знову у всіх на слуху – після того, як дитина Євдокія підросла і пішла в підготовчий клас школи, знаменитість повернулася до активного робочого розкладу. Зараз вона бере участь в творчому шоу «Танці з Зірками» і займається соціально-медійними проектами, а ще радує шанувальників публікаціями в мережі.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Нещодавно в Інстаграм-акаунті Фреймут з’явилося сімейне фото з її зворушливим коментарем.

Ольга

Зараз Фреймут одружена з Володимиром Локотко, який на 5 років молодше. Її чоловік – Генеральний директор «Нового каналу» і у пари підростає двоє маленьких дітей – дочка Клавдія і син Валерій. Старша дочка Ольги Злата (від британського тата) проживає разом з ними.

Фотосесія сім'ї
Фотосесія сім’ї

На останньому знімку в стрічці оновлень Злати не видно (дівчинка поїхала до батька) – але інша сім’я в зборі. Тепле фото, на якому пара тримає на ручки своїх дітей, Ольга доповнила вдячними словами на адресу чоловіка.

Ольга Фреймут з Володимиром Локотко
Ольга Фреймут з Володимиром Локотко

Вона поділилася тим, як дбайливо Володимир відноситься до малюків і наскільки величезне його участь в їх вихованні, адже коли телеведуча тільки-тільки народила сина, вона завагітніла дочкою – і всі турботи за немовлям на себе відважно забрав чоловік.

Навіть у такій складній ситуації пара продовжувала працювати, користуючись послугами няні – своїх батьків вони намагаються берегти і не перевантажувати зайвий раз.

Ольга Фреймут з мамою, вона вчителька в школі
Ольга Фреймут з мамою, вона вчителька в школі

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.