Таїсія Повалій захопила стильним перетворенням: помолодшала років на 20

Заслужена артистка і одна з найпопулярніших співачок дев'яностих-нульових Таїсія Повалій зараз переключилася на Інстаграм-блог.

Там вона показує свою закадровий життя і домашні справи. Нещодавно показала відео, на якому вона, хоч і в кепці, але з новою зачіскою. Раніше у Таїсії Повалій було модне нині боб-каре, але, судячи з усього, вона від нього відмовилася, і вирішила відростити довге волосся. На відео вона акуратно зібрала їх під кепкою. Видно, що колір Повалій вирішила не міняти, її молочно-білий вже дуже улюблений, і вона не відмовиться від нього.

Шанувальники помітили, що з такою зачіскою і в такий молодіжної джинсовому одязі Таїсія Повалій виглядає досить молодо. Шанувальники теж це помітили, написавши свої захоплення в коментарях.

Нагадаємо, Таїсія Повалій – народна артистка України та Інгушетії. Також народний депутат України одного з попередніх скликань. Зараз вона виступає менше, ніж за часів піку своєї слави, але її армія фанатів за нею продовжує пильно стежити в соціальних мережах.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.